1. Informatieve doeleinden

De informatie, producten en diensten op Woningchecklist.nl worden aangeboden voor educatieve en informatieve doeleinden. Ze zijn niet per se een vervanging for professioneel advies. Wij raden je steevast aan om contact op te nemen met een betrouwbare professionele adviseur in zaken rondom het kopen of verkopen van een woning, of andere belangrijke vastgoedbeslissingen.

2. Geen garanties

Hoewel we ons best doen om de informatie op Woningchecklist.nl up-to-date en nauwkeurig te houden, geven we geen garanties of toezeggingen, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de inhoud op de site. Elk gebruik van de informatie op deze site is op eigen risico en we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele onnauwkeurigheden of fouten.

3. Beperking van aansprakelijkheid

Woningchecklist.nl, zijn eigenaars, medewerkers, en vertegenwoordigers zullen in geen geval aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, incidentele of uitzonderlijke schade, gevolgschade of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten, ongeacht of we op de hoogte zijn gebracht van de mogelijkheid van dergelijke schade, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik of de prestaties van de site, met vertraging of het onvermogen om de site of gerelateerde diensten te gebruiken.

4. Advies vervangt geen professioneel advies

Hoewel we op Woningchecklist.nl nuttige en informatieve adviezen geven over het onderhoud, kopen en verkopen van woningen, moet je niet vergeten dat de unieke details van je situatie mogelijk niet volledig worden aangepakt op de website. Daarom moeten onze adviezen nooit worden beschouwd als vervanging van professioneel juridische of financiële adviezen.

We streven ernaar om je betrouwbare en praktische informatie te bieden binnen de woningmarkt. Maar wees ervan bewust dat je altijd contact moet opnemen met een professional voordat je grote beslissingen neemt. Je unieke omstandigheden verdienen de persoonlijke aandacht van een vakman.