Dome camera's: Discrete bewaking

Dome camera's zijn een populaire keuze voor buitenshuis bewaking. Ze hebben een discrete uitstraling en zijn minder opvallend dan andere camera's. Deze camera's zijn ideaal als je niet wilt dat indringers weten dat ze worden gefilmd.

Bullet camera's: Zichtbare afschrikking

Bullet camera's hebben een opvallende, langwerpige vorm en zijn duidelijk zichtbaar. Ze dienen als afschrikmiddel en kunnen potentiële indringers ontmoedigen. Deze camera's zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen extreme weersomstandigheden aan.

PTZ camera's: Flexibiliteit in bewaking

Pan, tilt, zoom (PTZ) camera's bieden flexibiliteit in bewaking. Ze kunnen de kijkhoek aanpassen en objecten volgen. Met PTZ-camera's kun je eenvoudig inzoomen op verdachte activiteit.

Verborgen camera's: Onopvallende observatie

Verborgen camera's zijn klein en onopvallend. Ze zijn ideaal voor discreet toezicht en kunnen in verschillende buitenobjecten worden geïntegreerd.

Extra leestip van Woning Checklist: Hypotheek voor ondernemers

Draadloze camera's: Eenvoudige installatie

Draadloze camera's vereisen geen bekabeling en zijn eenvoudig te installeren. Dit maakt ze geschikt voor locaties waar bedrading moeilijk is.

Resolutie en nachtzicht

Kies camera's met hoge resolutie (HD of hoger) voor scherpe beelden, vooral 's nachts. Nachtzichtmogelijkheden zijn cruciaal voor bewaking na zonsondergang.

Opslag en toegang

Overweeg hoe je de beelden wilt opslaan. Cloudopslag en lokale opslag op een DVR of NVR zijn opties. Zorg ervoor dat je eenvoudig toegang hebt tot de beelden via een app op je smartphone of tablet.

Budget en installatie

Stel een budget vast en zoek naar camera's binnen dat budget. Overweeg of je de installatie zelf wilt doen of het aan professionals wilt overlaten.

De juiste Keuze maken

Nu je bekend bent met de verschillende opties voor buitencamera's, kun je een weloverwogen keuze maken bij https://securitydiscounter.nl/. Bescherm je huis en eigendommen met de juiste bewakingscamera's.

Terug
Bekijk per categorie
Meest bekeken